0598 - 39 00 28 | 0597 - 854 059

Double Fashion


HOOGEZAND - SAPPEMEER
[Sluiskade 36]

Double Fashion


Winschoten
[Langestraat 64]

MBJ My Best Jeans

Draai jij je ook altijd meteen om voor de spiegel als je een jeans past? Je billen mogen niet te dik lijken, maar ook zeker niet te plat! Je benen moeten slank zijn, maar niet te dun. Je wil vrouwelijke vormen hebben, maar geen gekke ‘uitstulpsels’.

Aan al die dingen heeft het jeansmerk MY BEST JEANS gedacht. De jeans hebben niet alleen draagcomfort, maar ook een unieke pasvorm!

De AMY heeft een straight leg

Door de super zachte stretch omsluit de jeans je lichaam perfect, zonder dat het knelt. Daarbij heeft de jeans een corrigerende werking waardoor je taille niet alleen extra benadrukt wordt, maar je billen ook nog eens een instant lift krijgen!

Voor een skinny fitting moet je de KELLY hebben

En heb jij ook altijd dat je denkt dat je dan eindelijk de perfecte jeans hebt gevonden en dat hij dan na een paar uur om je heupen heen zwemt? Ook daar is op gelet! De jeans van MY BEST JEANS is daarop zelfs speciaal getest. De broeken krimpen niet in de was en worden ook niet ruimer door het dragen.

De DANA heeft een bootcut-model

Je kunt gaan voor drie verschillende modellen. De AMY is een straight leg, de KELLY heeft een skinny fitting, de DANA heeft een bootcut-model of de LUCY voor extra ruimte voor je bovenbenen.

Uiteraard zijn de modellen verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtematen. De prijs varieert van € 89,95 tot € 119,95.

MBJ grote maten dames kleding Groningen - Hoogezand - Sappemeer
MBJ grote maten dames kleding Groningen - Hoogezand - Sappemeer

Inschrijven nieuwsbrief

Wil je af en toe onze nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je dan vrijblijvend in.